ABB Infoservis
26.11.2023

Servisní aplikace ABB Infoservice slaví úspěchy nejen mezi zákazníky.

Nedávno jsme se zúčastnili prestižní tuzemské soutěže WEBTOP100, kde se setkává to nejlepší v oblasti digitální komunikace, a to před špičkovou porotou složenou z 15 odborníků.

 S radostí oznamujeme, že ABB zabodovalo a v kategorii Digitální transformace jsme se umístili na 3. místě. Pro ABB je to významné ocenění za inovativní přístup v oblasti digitálních služeb.

ABB Robotika uvedla na trh aplikaci ABB Infoservice, revoluční nástroj, který zjednodušuje monitorování provozu robotů ve výrobě u zákazníků. Aplikace, která byla vyvinutá v Česku, představuje milník v efektivitě a snadnosti použití pro správu a údržbu robotů, umožňující i malým firmám bez specializovaného personálu maximalizovat výkon svých výrobních zařízení.

Uživatelé ABB Infoservice mají k dispozici komplexní monitorování stavu svých robotů a jednoduchou možnost objednání potřebného příslušenství. Aplikace rovněž nabízí chatovací možnost s odborníky a rychlé vyhledání potřebných kontaktů a lze ji využívat nejen na telefonu, ale i přes webové rozhraní (počítač, tablet apod.)  Ať už ve firmě sleduje stav robotů ředitel, manažer, programátor nebo operátor, novou aplikaci můžou používat všichni.

Využitím této aplikace prostřednictvím týmu Digitálního servisu ABB získávají zákazníci nejen přehled o stavu svých zařízení, ale také schopnost rychle reagovat na potenciální problémy.

Viktor Červený, Digital Service Manager společnosti ABB Robotics & Discrete Automation, vyjádřil nadšení z přínosu aplikace: "ABB Infoservice šetří čas i náklady našim zákazníkům. Poskytuje jim kompletní přehled o stavu jejich robotů a umožňuje rychlé řešení případných problémů. Tato aplikace otevírá možnosti využití robotiky pro široké spektrum podnikatelů."


ABB Infoservis - webová a mobilní aplikace 

ABB Infoservis

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze