ČSPÚ se zúčastnila konference CEE Automotive Supply Chain
09.12.2019

Svaz automobilového průmyslu, jehož je ČSPÚ členem, uspořádal v polovině listopadu v Olomouci mezinárodní konferenci CEE Automotive Supply Chain. Ta letos měla v České republice svou premiéru - předchozí ročníky byly organizovány v Maďarsku nebo na Slovensku. Akce přináší aktuální informace a trendy automobilového průmyslu v Evropě i ve světě a ČSPÚ si tuto akci nemohla nechat ujít.

Jak vypadá aktuální vývoj automobilového průmyslu? Celosvětově se prodeje vozů propadají o 5% (výhled na příští rok je -1%), a to hlavně kvůli poptávce v Číně. Evropa a USA zůstávají víceméně na svých číslech. Vše se může změnit, když USA začne uplatňovat dovozní clo na auta z EU nebo začnou platit nové evropské emisní cíle - ty momentálně nesplňuje žádná automobilka. Také z tohoto důvodu je velkým tématem elektromobilita, japonské automobilky se zajímají také o vodík jako alternativní palivo. ČSPÚ na konferenci reprezentoval Tomáš Hladík a mezi dalšími účastníky byla řada firem, se kterými ČSPÚ spolupracuje (Škoda Auto, Koyo Bearings nebo Klüber Lubrication).

ČSPÚ se zúčastnila konference CEE Automotive Supply Chain

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze