Dotace na Digitální podnik
08.08.2024

Smart Factory Club ČSPÚ

Máte zájem o zlepšení firemních procesů prostřednictvím digitalizace a automatizace? 

Zajistěte si dotaci na digitalizaci zaměřenou na správu a údržbu majetku. Tato dotace je určena k podpoře modernizace a zvýšení efektivity vašich podnikových procesů prostřednictvím inovativních digitálních technologií.

S námi se můžete zaměřit na procesy správy a údržby majetku.


Digitalizujte s námi a našimi partnery

Rádi bychom Vám představili skvělou příležitost získat dotaci na digitalizaci firemních procesů. V oblasti digitalizace procesů správy a údržby majetku vaší firmy nabízíme spolupráci s našimi špičkovými partnery, kteří vám pomohou realizovat vaše digitální projekty. Níže naleznete informace o dotaci a našich partnerech, kteří vám zajistí komplexní služby v oblasti digitalizace správy a údržby majetku.

Získejte dotaci na digitalizaci

Digitalizace je základem úspěchu v moderním podnikatelském prostředí. S rostoucí potřebou automatizace, efektivity a inovací je nezbytné investovat do moderních technologií. Využijte této jedinečné příležitosti a získejte dotaci na digitalizaci vaší firmy. Naši partneři vám pomohou s procesem digitalizace procesů zaměřených na správu a údržbu majetku. Připravte vaši firmu na výzvy budoucnosti s naší podporou.

Naši partneři a služby

Ve Smart Factory Club České společnosti pro údržbu spolupracujeme s předními společnostmi, které poskytují špičková řešení v oblasti digitalizace správy a údržby majetku. Díky našim partnerům můžeme nabídnout komplexní služby, které pokryjí vaše potřeby pro oblast správy a údržby majetku. Příkladem: 

EASY FM - Software pro správu a údržbu majetku a facility management

Naše společnost EASY FM nabízí komplexní řešení pro správu a údržbu výrobních technologií, budov a zařízení. Efektivně řiďte provozní a technické procesy s našimi pokročilými nástroji pro plánování údržby, sledování výkonu zařízení a optimalizaci provozních nákladů. Více informací na www.easyfm.cz

Kleentek - Průmyslové čištění olejů

Kleentek poskytuje inovativní řešení pro průmyslové čištění olejů, která zajišťují vyšší efektivitu a spolehlivost vašich zařízení. Moderní technologie pro čištění a údržbu prodlužují životnost zařízení a snižují provozní náklady. Více informací naleznete na www.kleentek.cz.

BIM Point - Informační modelování budov

Náš partner BIM Point je odborníkem na informační modelování budov. Jejich technologie umožňují lepší plánování, navrhování a správu stavebních projektů. Pro více informací navštivte www.bimpoint.cz.

IQHUBS - IoT chytrý monitoring výroby

IQHUBS se specializuje na IoT monitoring výroby, energií a prostředí. Umožňuje firmám shromažďovat data ze strojů, linek, hal a skladů v reálném čase. Software IQHUBS je ideální řešení pro výrobní firmy, které chtějí mít dokonalý přehled o výrobě a zvýšit svou efektivitu a konkurenceschopnost. Pro více informací navštivte www.iqhubs.cz.

Hecon - Energetický management a řízení

Hecon nabízí služby v oblasti energetického managementu a řízení. Pomáhají snižovat energetické náklady a zvyšovat efektivitu provozů. Poskytují nástroje pro monitorování spotřeby energie a implementaci úsporných opatření. Více informací naleznete na www.hecon.cz.

Premium Systems – Komplexní řešení bezpečnosti budov a areálů

Premium Systems poskytuje komplexní řešení pro bezpečnost budov a areálů. Zaměřujeme se na aplikaci pokročilých technologií, videoanalytiky, automatizace a integrace s existujícími nebo plánovanými technologiemi a reálnými procesy. Naše služby nejčastěji řeší požadavky majitelů, managementu a správců na koncepční uchopení bezpečnosti areálu. Pro více informací navštivte www.premiumsystems.cz.


Jak na to?

Při podávání žádosti o dotaci je důležité vědět, jak vám můžeme pomoci. Veškeré informace, které potřebujete, musí být uvedeny přímo v žádosti o dotaci. Jakmile dotaci získáte, můžete se plně soustředit na realizaci projektu s naší podporou.

Postup je jednoduchý:

  1. Kontaktujte nás: Spojte se s námi prostřednictvím našich webových stránek a zjistěte více o našich službách.
  2. Konzultace: Poskytneme vám bezplatnou konzultaci a poradíme vám s výběrem nejvhodnějších řešení pro vaše potřeby. Naši odborníci jsou připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy a pomoci vám s plánováním projektu.
  3. Realizace projektu: Spolu s našimi partnery zajistíme úspěšnou realizaci vašeho digitálního projektu. Budeme vás provázet celým procesem od začátku až po dokončení, abyste dosáhli maximálního přínosu z vaší investice.

Nepropásněte tuto příležitost k inovaci a růstu vaší firmy! Kontaktujte nás ještě dnes a začněte s digitalizací, která vás posune na další úroveň.


Jsme připraveni vám pomoci  Tým Smart Factory Club ČSPÚ 

E mail:  jan.hroch@udrzba-cspu.cz    NAPIŠTE NÁM

 

Dotace na Digitální podnik

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze