Euro Maintenance 4.0 Antwerpen

Byli jsme v Antwerpách a přednášeli.

Tak jak jsme informovali v předchozích dokumentech a výzvách k účasti, proběhla ve dnech 24.-27. září 2018 ,,Evropská konference spojená s výstavou aplikací strategie Industrie 4.0 v údržbě a asset managementu,,

Českou společnost pro údržbu reprezentovali členové předsednictva Tomáš Hladík a Jan Škarka.
Jak se ukázalo, nabídky zúčastnit se využili i někteří další zástupci společností z řad členské základny.

Vlastní konferenci předcházelo ve dnech 22.-23. září 2018 zasedání EFNMS, ve kterém nejprve specialisté jednotlivých pracovních skupin jednali odděleně, aby pak druhý den na společném slavnostním zasedání byli všichni přítomni slavnostnímu předání ocenění pro ,,Evropské manažery údržby.

Počáteční nepřízeň počasí včetně drsnějších větrných podmínek při přistání byla eliminována perfektní organizací pořadatelů konference. Na jednom místě, v okruhu cca 200 metrů, tak účastníci využívali díky vlakovému nádraží spojení s letištěm v Bruselu, služeb hotelu Radisson a vlastní kongresovou halu spojenou s prostory pro presentaci jednotlivých firem a společností spojených s přednáškami v deseti přednáškových sálech. Přehledně zpracovaný program umožňoval dle zájmu zúčastnit se vybraných přednášek. Velice pozitivně byly hodnoceny diskuse, které proběhly po každé přednášce. Odborné diskuse probíhaly i mimo jednací sály přímo na presentačních místech výstavy.

Závěrem lze říci, že tato konference přinesla pro každého účastníka spoustu nových poznatků a vizí do další práce. Ochuzeni nebyli ani ti, kteří přijeli hledat nové kontakty a kochat se architekturou Antverp, k čemuž měli příležitost při společné večeři v antverpských docích.

 Získané kontakty budou využity v následujícím roce ke zpestření Mezinárodní konference v Liblicích o další zahraniční přednášející.

 

Zveřejněno: 16.10.2018

Další aktuality

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…

CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT
CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT

EFNMS ve spolupráci s NVDO

pořádá už třetí pokračování webináře ESG/CSRD Roadshow.

Každé pokračování je zaměřené trochu jinak - prvním tématem byla Infrastruktura, druhým Výroba a na 28. 3. se chystá třetí pokračování s podtitulem "Built Environment".

 V každém pokračování vystupuje speciální…