Konference NEXT 3 D

Konference NEXT 3 D

Inovace díky 3D tisku - zveme vás na konferenci NEXT 3D.

Květnová akce staví na špičkových řečnících z praxe.


Nikdo nezná skutečné možnosti 3D tisku a 3D skenování lépe než ti, kdo už moderní technologie naplno využívají v průmyslu a výrobě, výzkumu a vývoji. Přijďte se o jejich zkušenosti podělit. Setkání, které klade důraz na vzájemnou výměnu zkušeností, proběhne v příjemném prostředí humpoleckého Fabrika Hotelu (hned u D1) pod záštitou Svazu průmyslu a dopravy a NCP 4.0.
3D tisk se už v řadě oblastí osvědčil jako plnohodnotná výrobní technologie. V době překvapení a nejistot celosvětového rozsahu se navíc ukázal jako nepostradatelný nástroj umožňující rychle reagovat na měnící se poptávku uvnitř firmy i na požadavky vysoce konkurenčního trhu. Jak lze díky aditivní výrobě rychleji a levněji přinášet na trh lépe přizpůsobené výrobky, ukážou řečníci přímo z českých firem.

NEXT 3D slibuje nabídnout dostatek prostoru nejen pro inspiraci, ale i pro zrod důležitých partnerství. Kromě 3D tisku – od stolního až po průmyslový a produkční – se věnuje také stále dostupnějšímu, přesnému 3D skenování. Součástí celodenního programu bude mj. možnost vyhrát profesionální 3D tiskárnu. K účasti nás srdečně zvou pořadatelé ze společností 3Dwiser a Admasys International.


Více informací a registrace:      www.Next3D.cz

Zveřejněno: 04.05.2022

Další aktuality

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…

CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT
CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT

EFNMS ve spolupráci s NVDO

pořádá už třetí pokračování webináře ESG/CSRD Roadshow.

Každé pokračování je zaměřené trochu jinak - prvním tématem byla Infrastruktura, druhým Výroba a na 28. 3. se chystá třetí pokračování s podtitulem "Built Environment".

 V každém pokračování vystupuje speciální…