Konference Údržba 2019
15.12.2019

Konference Údržba přivítala v letošním 16. ročníku celou řadu odborníků z nejrůznějších odvětví, aby si vyměnili své zkušenosti s novinkami v oboru a také aby během večerního programu navázali neformální vztahy. Akce se tradičně konala v nádherných prostorách zámku Liblice.

Jak tuto akci ohodnotili její návštěvníci?

Martin Syrovátka, koordinátor výroby svařovacích nářadí a přípravků - Nářaďovna ŠKODA AUTO a.s.

Této konference se vždy velice rád zúčastním, jedná se o vynikající příležitost informovat se o nových trendech, nejen v oblasti údržby. Já osobně vyhledávám nejnovější informace o prediktivní údržbě a o Industrii 4.0. Pro mě osobně je největším přínosem možnost setkat se a diskutovat s kapacitami z České zemědělské univerzity, jako například s panem profesorem Legátem. A samozřejmě chci získat feedback o stavu zavádění Industry 4.0 v ostatních podnicích.

Svatava Maradová, výkonná ředitelka společnosti Vertical Data Intelligence s.r.o

Podzimní konferenci Údržba v Liblicích jsem navštívila poprvé a byla jsem opravdu mile překvapená skvělou organizací a příjemnou atmosférou.
Po odborné stránce hodnotím obsah příspěvků, které reflektovaly obecné trendy nejen v údržbě - přesun činností do digitálního prostoru, akcent na predikci a prevenci a ucelená řešení integrující moderní technologie.
Tato témata mne opravdu hodně bavila. I když nejsem odborník na údržbu, tak jsem si odnesla zajímavé informace.Příjemný a neformální společenský večer s možností poznat zajímavé lidi byl samozřejmě stejným benefitem jako oficiální část konference.Poděkování organizátorům i přednášejícím... těším se na příští ročníky. Přijedu opravdu ráda.

Jan Klement, SKF Application Engineering Competence Development East Europe

Konference Údržba 2019 v Liblicích opět dokázala, že smysl má. Přijelo celkem 139 účastníků ze 73 různých společností z Čech a Slovenska. Živé diskuse s prezentujícími a s vystavovateli v Mramorovém sále potvrdily správný výběr témat. Zpětná vazba, kterou jsem se po celé dva dny snažil od účastníků získávat, však zároveň dokazuje, že i nadále je co vylepšovat, upravovat a možná i trochu měnit. A to je dobře.Určitě mi poskytuje kontakt s realitou. Jako jeden z přednášejících zastupující zájmy zaměstnavatele (SKF) mi pomáhá ověřovat, zda to, co přednáším, dává reálný smysl širšímu portfoliu stávajících nebo potenciálních zákazníků. A navíc nyní i jako zástupce pořadatelské organizace (člen předsednictva ČSPÚ) mám radost, když vidím, že si 139 lidí našlo ve svém nabitém kalendáři čas pro networking s kolegy z údržbářské praxe z různých odvětví průmyslu.

Ing. Lukáš Kousal, Ph.D., Koordinátor technického servisu údržeb lisoven ŠKODA AUTO a. s.

Letošní odborná konference Údržba 2019 byla velmi přínosnou akcí. Od několika přednášejících jsme mohli získat nové pohledy v oblasti Průmyslu 4.0. Dozvěděl jsem se praktické zkušenosti z realizovaných projektů. Svým příspěvkem jsem měl možnost předat účastníkům konference zkušenosti z inovačního projektu rozšířené reality při stavbě přísavkových rámů mechanizace lisovacích linek. Během neformální části konference se povedlo prodiskutovat možnosti dalšího vývoje projektů, které zde byly představeny. Velkou výhodou konference je i navázání kontaktů lidí ze stejného oboru. To se v minulosti vyplatilo a díky tomu jsem již realizoval jeden projekt ve ŠKODA AUTO. Celou akci podtrhuje místo pořádání a tou je zámecké prostředí zámku v Liblicích.

Ing. Jan Hroch - výkonný ředitel ČSPÚ

Jsem rád, že se údržbářská rodina neustále rozrůstá. Sdílení informací a zkušeností je naším posláním. Jak uvedl náš nový člen představenstva Jan Klement, letos se na konferenci Údržba 2019 sešlo více než 70 firem a to je nový rekord. Firmy zde mají prostor se prezentovat v hlavním programu a zároveň vystavovat své produkty, služby, postupy. Součástí je i partnerství na konferenci s možností umístění loga firmy v materiálech a v hlavním přednáškovém sále. A já si myslím, že spojení možností prezentace firmy a získání nových informací je to, co nás posunuje vpřed. Proto využiji každé příležitosti, abych všem firmám a organizacím nabídl jednak možnost stát se našimi členy a také možnost zúčastnit se našich akcí, které pravidelně zveřejňujeme na našem webu https://udrzba-cspu.cz. Rád vás pozvu na konferenční seminář Údržba pro TOP manažery v termínu 1.-2. 4. 2020, kde bude jednotícím tématem Efektivita zavádění principů a to nejen 4.0.

Konference Údržba 2019

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze