Konference Údržba 2024 se vydařila
18.10.2024

Ohlédnutí předsedy za konferencí ÚDRŽBA 2024

Ve dnech 16. a 17. října 2024 proběhla v úžasném prostředí zámku v Liblicích konference Údržba 2024 s podtextem „Kvalitní péčí o hmotný majetek směrem k údržbářským cílům zítřka“.

Konference se zúčastnili zástupci partnerských organizací - doc. Ing, Jiří Mašek, Ph.D. (děkan Technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze), Ing. Jiří Holoubek (člen představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR), doc. Ing. Juraj Grenčík, PhD. (místopředseda Slovenské společnosti pro údržbu), Ing. Gabriel Zsilinszki ( prezident SUZ – Spoločnosť údržby zariadení) a celá řada dalších významných odborníků v oblasti údržby.

V rámci příspěvků byla prezentována a diskutovaná témata jako průmysl 4.0, vzdělávání v oblasti údržby, aplikace 3D tisku, moderní kontrola robotů, problematika prediktivní údržby a využití dronů v péči o hmotný majetek. Současně byly prezentovány pokročilé technologie nástřiků, vibrodiagnostika a celá řada dalších technických řešení, která lze uplatnit v oblasti údržby.

Celkem konferenci navštívilo 135 účastníků ze 71organizací, bylo odpřednášeno 33 prezentací na nejrůznější témata a zároveň bylo možné navštívit řadu praktických ukázek u 26 vystavovatelů. Mezi účastníky byli i autoři dvou nejlepších prací v rámci kurzu Manažer údržby, kteří za svou práci obdrželi ocenění.

Je potěšitelné, že o problematiku údržby je mezi organizacemi velký zájem. Již nyní probíhají přípravy na konferenční seminář Údržba pro TOP manažery, který se tradičně uskuteční v prostorách zámku Liblice v dubnu 2025.

Na tomto semináři bude předána Cena prof. Václava Legáta dalšímu oceněnému za přínos v oblasti údržby.

Proto neváhejte a navrhněte předsednictvu člena Vašeho týmu, který si cenu zaslouží - statut - Cena profesora Legáta - ZDE


Rezervujte si termín 2. - 3. dubna 2025 na konferenční seminář ÚDRŽBA PRO TOP MANAŽERY 2025

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze