Konferenční seminář Údržba pro TOP manažery 2020

Vážení přátelé a kolegové,

jménem přípravného výboru a České společnosti pro údržbu Vás zveme k aktivní účasti a zapojení do odborného programu a diskuse Konferenčního semináře Údržba pro TOP manažery 2020.

Cílem je poskytnout vrcholovým manažerům informace z oblasti Efektivnosti aplikace principů Průmyslu 4.0 do managementu údržby. K danému tématu vystoupí řada odborníků z oblasti údržby, výroby,  diagnostiky a prediktivní údržby z Čech i zahraničí - zařaďte se také mezi ně.

Podělte se o vaše zkušenosti a pomozte zprostředkovat objektivní a aktuální přenos informací o vývoji údržby do průmyslových a jiných organizací, o údržbářských systémech, organizaci údržby a informačních systémech údržby včetně pohledu měřítkem EFEKTIVITY  na Údržbu 4.0 ve světě a v ČR.

Na semináři máte možnost prezentovat svoji firmu, vystavovat a mít logo firmy umístěné v partnerské sekci v materiálech konferenčního semináře a v přednáškovém sále.

Zveřejněno: 09.11.2019

Další aktuality

Ohlédnutí za konferencí TOP 2024
Ohlédnutí za konferencí TOP 2024

Konference Údržba pro TOP manažery 2024 se vydařila - děkujeme za aktivní účast. sešlo se nás celkem 167 zastoupeno bylo 94 organizací a firem bylo shlédnuto 33 prezentací u stánků nabídlo a prezentovalo své produkty a služby 22 vystavovatelů

Připravujeme pro Vás další konferenci - ÚDRŽBA 2024 na…

Inovativní produkty pro potrubní infrastrukturu
Inovativní produkty pro potrubní infrastrukturu

PLC SERVICES a.s. - Výstavba, montáž a opravy ocelových potrubních systémů

Partnerská organizace ČSPÚ - PLC SERVICES a.s. Vám přináší informace o moderních kompozitních materiálech, které firma používá pro trvalé opravy produktovodů.

Kompozitní objímky pro ropovody podle ASME B31.4 Kompozitní…

Strojírenská inspirace
Strojírenská inspirace

Strojírenská inspirace.

Zajímají vás témata moderních technologií od digitalizace přes automatizaci, robotiku až k průmyslové údržbě.

Mediální partner Trade Media International, s. r. o. vás zve na akci Strojírenská inspirace 5. a 6. června v Plzni.

Více informací a registrace na webu  Strojírenská…