Nový člen ČSPÚ - ABB

Nový člen ČSPÚ - ABB

Představujeme nového kolektivního člena a partnera ČSPÚ - ABB.

ABB je technologická společnost, která podněcuje transformaci společnosti a průmyslu k dosažení produktivnější a trvale udržitelnější budoucnosti. ABB Česká republika nejen sleduje trendy, ale také přispívá k jejich určování svou inovační a výzkumnou činností. Kromě jiného je průkopníkem e-mobility a řešení v oblasti nabíjecí infrastruktury.

V České republice ABB působí prostřednictvím svých výrobků a služeb již od roku 1970, formální vznik společnosti se však datuje od roku 1992. V současné době ABB naleznete v 8 lokalitách, nejvýznamnější inženýrská, výzkumná a vývojová centra a výrobní závody má v Praze, Brně, Ostravě, Trutnově a Jablonci nad Nisou. 

Společnost ABB se celosvětově dělí do 4 částí, s ČSPÚ v ČR spolupracují 2 z nich – ABB Robotika a automatizace – zákaznický servis a ABB Pohony.

Jednotka ABB Robotika a automatizace je vedoucím dodavatelem průmyslových robotů, automatizovaných výrobních systémů a s tím spojených služeb. Hlavním cílem je pomáhat výrobcům ve zvýšení produktivity, kvality výrobků a bezpečnosti pracovníků. ABB již nainstalovalo více než 300 000 robotů po celém světě.

Zákaznický servis jednotky ABB Robotika představuje tým zkušených odborníků, kteří poskytují servis a podporu zákazníkům a jejich robotům po celou dobu životnosti zařízení. Hlavním cílem je poskytovat služby na nejvyšší úrovni, aby se zákazníci a partneři k ABB soustavně vraceli.

Tým zákaznického servisu jednotky ABB Robotika se dlouhodobě věnuje vývoji a zavádění nástrojů prediktivní údržby s důrazem na zpracování získaných dat, jednoduchost závěrů diagnostik a na reálný přínos pro zákazníka.  

Jednotka ABB Pohony nabízí výrobky, řešení a služby odrážející nejen postavení světové jedničky na trhu s regulovanými pohony, ale dokládají také trvalé zaměření na inovace v dané oblasti. Vedle dodávek komplexních řešení, zajišťují pro zákazníky také lokální technickou podporu a servis pro frekvenční měniče a elektromotory. V širokém portfoliu najdete frekvenční měniče a elektromotory od těch nejnižších výkonů až po ty nejvyšší. 

Zveřejněno: 10.03.2021

Další aktuality

Body of Knowledge
Body of Knowledge

Klíč k efektivitě: Prohloubení znalostí v údržbě a správě majetku s EFNMS.

Evropská federace národních společností pro údržbu (EFNMS) představila významný informační zdroj pro profesionály v oblasti údržby a správy majetku – publikaci " Maintenance Body of Knowledge" (BoK). Tato bezplatná, po…

TESTO měření elektrických veličin
TESTO měření elektrických veličin

V seriálu "Testo ŘEŠENÍ"

vám přinášíme společně s našim partnerem Testo s.r.o další řadu špičkových námětů nejenom v oblasti údržby.

 Profesionální přístroje Testo pro měření elektrických veličin

Inovativní přístroje pro měření elektrických veličin od společnosti Testo vynikají díky mimořádně…

Ohlédnutí za konferencí TOP 2024
Ohlédnutí za konferencí TOP 2024

Konference Údržba pro TOP manažery 2024 se vydařila - děkujeme za aktivní účast. sešlo se nás celkem 167 zastoupeno bylo 94 organizací a firem bylo shlédnuto 33 prezentací u stánků nabídlo a prezentovalo své produkty a služby 22 vystavovatelů

Připravujeme pro Vás další konferenci - ÚDRŽBA 2024 na…