Nový kolektivní člen a partner ITICA s.r.o.

Nový kolektivní člen a partner ITICA s.r.o.

ITICA – Váš komplexní partner pro SAP řešení

Ve světě podnikových systémů SAP je nutnost inovativních a na míru šitých řešení stále zřetelnější. Tato řešení nejenže drží krok s technickými požadavky, ale také překonávají očekávání uživatelů. Společnost ITICA, lídr v oblasti poskytování SAP služeb, se etablovala jako klíčový hráč, který přináší komplexní podporu a odborné znalosti do mnoha odvětví.

Rozsáhlé služby SAP pod jednou střechou

ITICA nabízí širokou škálu služeb pokrývajících všechny aspekty SAP systémů. Jejich nabídka sahá od technické a aplikační podpory přes školení a implementaci až po optimalizaci a přechody na nové verze SAP. Klienti ITICA mohou mít jistotu, že jejich investice do SAP technologií budou využity na maximum.

Prvotřídní technická podpora je jedním z hlavních benefitů, který ITICA poskytuje. Zajišťuje stabilní a efektivní chod SAP systémů, což je nezbytné pro bezproblémový provoz firem. ITICA se specializuje také na roll-outy SAP, umožňující rychlou expanzi na nové trhy, a zároveň nabízí školení pro uživatele, čímž zvyšuje jejich efektivitu a odbornou znalost.

Expertíza postavená na zkušenostech

Díky bohatým zkušenostem z více než 100 předních globálních společností přináší ITICA bezkonkurenční znalosti a dovednosti v implementaci a aktualizaci SAP systémů. Jejich osvědčené postupy a hluboké porozumění jak SAPu, tak podnikových procesů umožňují Itice optimalizovat stávající nastavení a navrhovat inovativní vylepšení, která skutečně přinášejí hodnotu a zvyšují efektivitu.

Proč zvolit ITICA?

ITICA poskytuje služby přizpůsobené specifickým potřebám klientů. Díky široké škále modulů SAP, od počátečního plánování až po konečné nasazení a podporu, a týmům složeným z expertů s bohatými zkušenostmi, ITICA poskytuje nejen technickou excelenci, ale i strategické poradenství. Klienti se mohou spolehnout na to, že jejich SAP řešení bude nejen efektivně implementováno, ale i dlouhodobě udržováno a optimalizováno.

Snižování nákladů a zrychlování procesů

Jedním z hlavních cílů ITICA je minimalizovat čas, který zaměstnanci stráví evidencí dat v SAP, což vede k úsporám nákladů. Díky inovativním přístupům a řešením ITICA umožňuje zrychlit procesy, které dříve trvaly 20 minut, na pouhou jednu minutu. Tento přístup nejen zvyšuje efektivitu, ale také zajišťuje, že podniky mohou rychleji reagovat na změny na trhu.

Znalost lokálního prostředí s globálním dosahem

ITICA klade důraz na znalost lokálního prostředí. Jejich konzultanti mluví několika jazyky, včetně angličtiny, němčiny a francouzštiny, ale také důsledně komunikují v rodném jazyce lokálních týmů, tedy česky nebo slovensky. To zajišťuje plynulou a efektivní komunikaci mezi všemi zúčastněnými stranami, což je klíčové pro úspěšné projekty.

Komplexní podpora a školení

ITICA nabízí kompletní služby SAP implementace a roll-outu, technickou podporu jednotlivých modulů nebo celého systému a školení. Jejich školení jsou přizpůsobena potřebám klientů a mohou být realizována jak prezenčně, tak online. Tím zajišťují, že uživatelé jsou plně připraveni využívat SAP systémy na maximum.

Kromě toho ITICA poskytuje optimalizaci výkonu, což pomáhá firmám maximalizovat návratnost investic (ROI) a zajistit dlouhodobou udržitelnost a efektivitu jejich SAP řešení. Významné projekty realizované pro společnosti jako Hutchinson, DelIT a IONITY, stejně jako stovky hodin školení pro tisíce uživatelů, potvrzují pozici ITICA jako lídra v oblasti SAP služeb.

Podpora a implementace SAP technologií

ITICA se také specializuje na přechod ze SAP R3 na S4 a nabízí implementaci a optimalizaci SAP Fiori a SAP Hana. To umožňuje klientům maximálně využít jejich data a zajistit, že jejich systémy jsou vždy na špičkové úrovni. Díky těmto technologiím mohou firmy dosáhnout lepší integrace a vyšší efektivity, což je klíčové pro udržení konkurenční výhody na trhu.

Individuální úspěchy v rámci projektů

V oblasti podnikových systémů SAP je klíčovým faktorem úspěchu nejen samotná technologie, ale i lidé, kteří s ní pracují. Společnost ITICA se může pochlubit řadou příběhů osobního růstu, které jsou důkazem toho, jak důležité je propojení technické podpory s vedením a rozvojem lidských zdrojů.

Jedním z významnějších úspěchů je případ, kdy se díky pomoci ITICA a team leadera, ze strany zákazníka, stal ředitel údržby ve společnosti. Další projekt vedl k tomu, že se zodpovědná osoba na straně zákazníka po dokončení projektu posunula na řídící pozici.

Tyto příklady ukazují, že projekty ITICA nejsou jen cestou k úspěchu firmy jako celku, ale také k osobnímu růstu jednotlivců, kteří s nimi spolupracují. Proto je pro projektové manažery a lidi zapojený do projektu, zásadní vnímat své role nejen jako technické, ale také jako příležitost k rozvoji a růstu v rámci organizace.

Závěrem

ITICA je strategickým partnerem pro všechny společnosti hledající komplexní a efektivní SAP řešení. S jejich unikátními zkušenostmi a hlubokou odborností jsou připraveni přinášet inovativní řešení, která podporují růst a úspěch podnikání jejich klientů. Jejich závazek k excelenci a individuálnímu přístupu zajišťuje, že každý klient dostane služby na míru, které skutečně odpovídají jeho potřebám.


Pro více informací o službách ITICA a rezervaci schůzky navštivte webové stránky https://www.itica.cz/

nebo nás kontaktujte na adrese office@itica.com

 

 

 

Zveřejněno: 29.06.2024

Další aktuality

CMMS pro rok 2024
CMMS pro rok 2024

Přehled nejnovějších trendů v CMMS pro rok 2024.

CMMS - česky = Systém pro plánování a řízení údržby a servisu.

Bez digitálního pomocníka již budete jen velmi těžko a neefektivně řídit moderní údržbu.

Rok 2024 přináší revoluční změny v oblasti CMMS (Computerized Maintenance Management Systems).…

Vydařený seminář v Plzni
Vydařený seminář v Plzni

Údržba 4.0 a špičkové technologie v praxi.

Seminář ČSPÚ ve spolupráci - RTI ZČU v Plzni - VZU Plzeň - LaserTherm jsme uskutečnili dle plánu 25.6.2024.

Společně jsme měli možnost poznat unikátní technologie:

Aditivní technologie - Regionální technologický institut - výzkumné centrum Fakulty…

Pomozme společně malé bojovnici Dorotce!
Pomozme společně malé bojovnici Dorotce!

Roční Dorotka z Jablonce nad Nisou byla zdravá a usměvavá holčička, ale v lednu 2024 se její svět zhroutil.  Dorotku a její maminku srazil na přechodu pro chodce nepozorný řidič a způsobil Dorotce těžké ublížení na zdraví s trvalými následky. Její malé tělo, ještě tak nedávno plné radosti a…