Spolková činnost
Nový kolektivní člen a partner Mitsubishi Electric Česká republika
02.09.2022

Představujeme nového kolektivního člena a partnera Mitsubishi Electric Česká republika.

Technologický pokrok je motorem změn moderního života.

Již více než 100 let společnost Mitsubishi Electric přispívá k tomuto procesu svou špičkovou technologií, inovacemi a vysoce kvalitními produkty.

Společnost Mitsubishi Electric je světovým lídrem v oblasti průmyslové automatizace. Řešení Mitsubishi Electric jsou úspěšně používána v průmyslových odvětvích jako jsou F&B, automobilový průmysl, spotřební elektronika, průmyslová technika, věda, energetika, vodní hospodářství a řízení budov. 

Inovativní přístup k Průmyslu 4.0 umožňuje díky japonské koncepci e-F@ctory zvyšovat efektivitu a kvalitu výroby při současné redukci nákladů. Všechny produkty společnosti Mitsubishi Electric jako programovatelné PLC, pohony, průmyslové roboty, dotykové panely, CNC a laserové stroje   jsou oceňovány jako špičkové produkty v daných oborech a přinášejí obchodní úspěch po celé Evropě více než 30 let.

Práce špičkového servisního týmu, ale i produkty určené do oddělení údržeb vhodně kvalifikují Mitsubishi Electric Česká republika k aktivnímu členství v České společnosti pro údržbu. Jejich odborníci budou pravidelně přispívat k tématům z oblasti prediktivní údržby a umělé inteligence, automatizace, robotizace a digitalizace průmyslu, kde má údržba své neochvějné místo.

Mitsubishi Electric se angažuje v trvalém zlepšování technologických řešení – pro větší pokrok a lepší kvalitu života – v souladu s firemním motem Changes for the Better.


web: Mitsubishi Electric Česká republika

Nový kolektivní člen a partner  Mitsubishi Electric Česká republika

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze