Nový kolektivní člen a partner SMC CZ
24.09.2023

Představujeme nového kolektivního člena a partnera

SMC INDUSTRIAL AUTOMATION CZ, s.r.o.

Víc než 60 let vám pomáháme řešit vaše každodenní výzvy

Společnost SMC byla založena v dubnu 1959 v japonském Tokiu a za více než 60 let se stala globálním lídrem v oblasti průmyslové automatizace. Dnes zaměstnává přibližně 23 000 zaměstnanců a její pobočky naleznete v 83 zemích světa. Od svého vzniku SMC vyvinulo komplexní portfolio produktů pro průmyslovou automatizaci ve všech významných průmyslových odvětvích: dodáváme 12 000 základních produktů s více než 700 000 variantami.

Naší nejdůležitější hodnotou jsou technické znalosti – SMC má 5 technických center, z nichž dvě se nacházejí v Evropě (Velká Británie a Německo) a zaměstnávají 1 700 vysoce specializovaných inženýrů. Spokojenost zákazníků je naším hlavním cílem. Více než 8 300 prodejních techniků podporuje a pomáhá najít to nejlepší řešení pro zákazníky. Naším závazkem je vyvíjet ty nejlepší produkty nejen pro dnešní generaci, ale i pro tu budoucí.

Specifická řešení pro vaše průmyslové odvětví

Různorodost výrobních procesů a průmyslových odvětví jsou důvody, proč má společnost SMC po celém světě týmy odborníků specializovaných na specifické požadavky každého průmyslového odvětví: v jejich zákonech, směrnicích, standardech nebo ve specifických technologických požadavcích.

SMC nabízí řešení například pro odvětví:

  • Aditivní výroba
  • Automobilový průmysl
  • Elektronický průmysl
  • Farmaceutický průmysl a zdravotnictví (Life Science)
  • Potravinářský průmysl
  • Bezpečnost strojních zařízení
  • Průmyslová údržba
  • Robotické aplikace
  • Obráběcí stroje

Náš závazek k odpovědnosti

V posledních několika letech společnost SMC pokračovala v plnění své společenské odpovědnosti a výrazně propagovala a podporovala udržitelnost, aby minimalizovala negativní dopady na životní prostředí.

Společnost SMC jako lídr v oblasti pneumatiky neustále vyvíjí efektivnější a ekologičtější řešení, jejichž hlavní prioritou je snižování emisí CO2. Jednou z klíčových součástí našeho komplexního přístupu je navrhování kompaktních a lehkých výrobků. Menší a lehčí výrobky vyžadují méně surovin na výrobu a méně času na zpracování. Kromě toho samotné výrobky spotřebovávají méně energie. Všechny tyto snahy přispívají ke snížení emisí CO2.

Plně integrovaná technická, výrobní a obchodní oddělení společnosti SMC jsou schopna reagovat na potřeby zákazníků z celého světa se společným cílem hledat nové metody účinné ochrany životního prostředí.


Více o společnosti SMC, nabízených produktech a řešeních naleznete na webových stránkách             www.smc.cz

Nový kolektivní člen a partner SMC CZ

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze