Spolková činnost
Nový partner ČSPÚ - Vitesco Technologies
17.07.2021

Představujeme nového kolektivního člena a partnera ČSPÚ - Vitesco Technologies.

Vitesco Technologies je přední světovou společností, která vyvíjí a vyrábí nejmodernější technologie pohonu pro udržitelnou mobilitu.

Svými chytrými systémovými řešeními a komponenty pro elektrické, hybridní a spalovací pohony přispívá Vitesco Technologies k čisté, efektivní a dostupné mobilitě. Výrobkové portfolio zahrnuje elektrické pohonné systémy, elektronické řídící jednotky, senzory a aktuátory a řešení pro zpětné odvádění výfukových plynů. Společnost Vitesco Technologies zaměstnává téměř 40 000 zaměstnanců v asi 50 lokalitách po celém světě. Sídlo společnosti Vitesco Technologies je v německém Regensburgu.

V České republice je společnost zastoupena ve třech lokalitách, dvou výrobních závodech v Trutnově a Frenštátě pod Radhoštěm a výzkumném a vývojovém centru v Ostravě, ve kterých zaměstnává dohromady téměř 5 000 zaměstnanců. Společnost dodává produkty více než dvaceti významným automobilkám, mimo jiné značkám Ford, Hyundai, Audi, Renault, PSA, BMW, Volkswagen, Daimler či General Motors.

Naše řešení zajišťují udržitelný a efektivní pohyb osob, zboží i služeb. Naše podnikání je založeno na odhodlání snižovat emise. Našimi řešeními pomáháme utvářet budoucnost čisté mobility

  • v rámci naší společenské odpovědnosti
  • jakožto spolehlivý partner našich zákazníků
  • jakožto správná volba pro investory.

https://www.vitesco-technologies.com/cs/

Nový partner ČSPÚ - Vitesco Technologies

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze