ON-LINE monitorování olejů

ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice olejů, které zásadně mění způsob, jakým průmyslové podniky udržují své stroje v provozu.

Prediktivní údržba s umělou inteligencí

 Atten[2] přináší do údržby unikátní systém diagnostiky maziv, který využívá umělou inteligenci k zajištění bezprecedentní spolehlivosti. Tento systém nejenže předvídá možné poruchy a problémy, ale také poskytuje přesné informace ke zvýšení standardů výroby a údržby. Pomáhá tak průmyslovým podnikům maximalizovat efektivitu a minimalizovat ztráty. Podstatné je, že použití a instalace snímačů Atten[2] je jednoduchá, mimořádně flexibilní pro použití v široké škále různých provozů a snadno se integruje.

On-line snímače Atten2 posouvají hranice monitoringu průmyslových kapalin

OilMoisture - měří obsah vody jako jeden z nejnebezpečnějších kontaminantů v hydraulice a mazání pro provoz. Jeho všestrannost při instalaci umožňuje přímou integraci do mazacího systému nebo nádrže olejové vany. Snímač spektrální analýzou v oblasti blízkého infračerveného spektra měří koncentraci vody přímo v ppm i v situacích nad 100% relativní vlhkostí.

OilWear - unikátní online senzor schopný detekovat částice nečistot větších než čtyři mikrony v kapalině stroje, rozdělit je do šesti velikostních rozsahů, stanovit stupeň degradace maziva a zejména díky algoritmu umělé inteligence natrénované na statisících vzorků identifikovat jaké částice opotřebení se v oleji vyskytují. Umělá inteligence také rozpozná případné bublinky vzduchu, které se v oleji za provozu strojů vyskytují téměř vždy, kapky vody a díky tomu je tento snímač mnohem přesnější oproti konvenčním laserovým. Tyto faktory předurčují tento snímač pro okamžitý přehled o stavu stroje a jeho opotřebení na veškeré kritické aplikace. Možnosti aplikace jsou ale mnohem širší a tímto snímačem je možné monitorovat čistotu v podstatě libovolné kapaliny všude, kde je čistota kapaliny nutná – prací lázně, oplachy, nápoje a podobně.

OilHealth - optický online senzor, který přesně určuje stav degradace oleje. Tento snímač je perfektní u aplikací, kde degradace oleje a tvorba úsad mohou zásadním způsobem ovlivnit spolehlivost stroje.

Závěr:

Firma Atten[2], která vznikla po 16 letech vývoje technologie optických snímačů v institutu Tekniker, přináší do průmyslového světa revoluční přístup k monitorování maziv a procesních  kapalin. Jejich inovativní produkty a systémy prediktivní údržby s umělou inteligencí zvyšují spolehlivost, efektivitu a bezpečnost průmyslových procesů. Pokud hledáte partnera, který vám pomůže změnit přístup k údržbě vašich strojů, není lepší volbou než Atten[2].


Společnost Atten[2] v ČR oficiálně zastupuje společnost KLEENTEK spol. s r.o.   https://www.kleentek.cz/

Prohlédněte si doprovodná videa: 

https://www.youtube.com/watch?v=ditYytK9IjE

https://www.youtube.com/watch?v=Yh4eNZwLWeo

Zveřejněno: 17.03.2024

Další aktuality

Body of Knowledge
Body of Knowledge

Klíč k efektivitě: Prohloubení znalostí v údržbě a správě majetku s EFNMS.

Evropská federace národních společností pro údržbu (EFNMS) představila významný informační zdroj pro profesionály v oblasti údržby a správy majetku – publikaci " Maintenance Body of Knowledge" (BoK). Tato bezplatná, po…

TESTO měření elektrických veličin
TESTO měření elektrických veličin

V seriálu "Testo ŘEŠENÍ"

vám přinášíme společně s našim partnerem Testo s.r.o další řadu špičkových námětů nejenom v oblasti údržby.

 Profesionální přístroje Testo pro měření elektrických veličin

Inovativní přístroje pro měření elektrických veličin od společnosti Testo vynikají díky mimořádně…

Ohlédnutí za konferencí TOP 2024
Ohlédnutí za konferencí TOP 2024

Konference Údržba pro TOP manažery 2024 se vydařila - děkujeme za aktivní účast. sešlo se nás celkem 167 zastoupeno bylo 94 organizací a firem bylo shlédnuto 33 prezentací u stánků nabídlo a prezentovalo své produkty a služby 22 vystavovatelů

Připravujeme pro Vás další konferenci - ÚDRŽBA 2024 na…