ON-LINE monitorování olejů

ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice olejů, které zásadně mění způsob, jakým průmyslové podniky udržují své stroje v provozu.

Prediktivní údržba s umělou inteligencí

 Atten[2] přináší do údržby unikátní systém diagnostiky maziv, který využívá umělou inteligenci k zajištění bezprecedentní spolehlivosti. Tento systém nejenže předvídá možné poruchy a problémy, ale také poskytuje přesné informace ke zvýšení standardů výroby a údržby. Pomáhá tak průmyslovým podnikům maximalizovat efektivitu a minimalizovat ztráty. Podstatné je, že použití a instalace snímačů Atten[2] je jednoduchá, mimořádně flexibilní pro použití v široké škále různých provozů a snadno se integruje.

On-line snímače Atten2 posouvají hranice monitoringu průmyslových kapalin

OilMoisture - měří obsah vody jako jeden z nejnebezpečnějších kontaminantů v hydraulice a mazání pro provoz. Jeho všestrannost při instalaci umožňuje přímou integraci do mazacího systému nebo nádrže olejové vany. Snímač spektrální analýzou v oblasti blízkého infračerveného spektra měří koncentraci vody přímo v ppm i v situacích nad 100% relativní vlhkostí.

OilWear - unikátní online senzor schopný detekovat částice nečistot větších než čtyři mikrony v kapalině stroje, rozdělit je do šesti velikostních rozsahů, stanovit stupeň degradace maziva a zejména díky algoritmu umělé inteligence natrénované na statisících vzorků identifikovat jaké částice opotřebení se v oleji vyskytují. Umělá inteligence také rozpozná případné bublinky vzduchu, které se v oleji za provozu strojů vyskytují téměř vždy, kapky vody a díky tomu je tento snímač mnohem přesnější oproti konvenčním laserovým. Tyto faktory předurčují tento snímač pro okamžitý přehled o stavu stroje a jeho opotřebení na veškeré kritické aplikace. Možnosti aplikace jsou ale mnohem širší a tímto snímačem je možné monitorovat čistotu v podstatě libovolné kapaliny všude, kde je čistota kapaliny nutná – prací lázně, oplachy, nápoje a podobně.

OilHealth - optický online senzor, který přesně určuje stav degradace oleje. Tento snímač je perfektní u aplikací, kde degradace oleje a tvorba úsad mohou zásadním způsobem ovlivnit spolehlivost stroje.

Závěr:

Firma Atten[2], která vznikla po 16 letech vývoje technologie optických snímačů v institutu Tekniker, přináší do průmyslového světa revoluční přístup k monitorování maziv a procesních  kapalin. Jejich inovativní produkty a systémy prediktivní údržby s umělou inteligencí zvyšují spolehlivost, efektivitu a bezpečnost průmyslových procesů. Pokud hledáte partnera, který vám pomůže změnit přístup k údržbě vašich strojů, není lepší volbou než Atten[2].


Společnost Atten[2] v ČR oficiálně zastupuje společnost KLEENTEK spol. s r.o.   https://www.kleentek.cz/

Prohlédněte si doprovodná videa: 

https://www.youtube.com/watch?v=ditYytK9IjE

https://www.youtube.com/watch?v=Yh4eNZwLWeo

Zveřejněno: 17.03.2024

Další aktuality

CMMS pro rok 2024
CMMS pro rok 2024

Přehled nejnovějších trendů v CMMS pro rok 2024.

CMMS - česky = Systém pro plánování a řízení údržby a servisu.

Bez digitálního pomocníka již budete jen velmi těžko a neefektivně řídit moderní údržbu.

Rok 2024 přináší revoluční změny v oblasti CMMS (Computerized Maintenance Management Systems).…

Nový kolektivní člen a partner ITICA s.r.o.
Nový kolektivní člen a partner ITICA s.r.o.

ITICA – Váš komplexní partner pro SAP řešení

Ve světě podnikových systémů SAP je nutnost inovativních a na míru šitých řešení stále zřetelnější. Tato řešení nejenže drží krok s technickými požadavky, ale také překonávají očekávání uživatelů. Společnost ITICA, lídr v oblasti poskytování SAP služeb,…

Vydařený seminář v Plzni
Vydařený seminář v Plzni

Údržba 4.0 a špičkové technologie v praxi.

Seminář ČSPÚ ve spolupráci - RTI ZČU v Plzni - VZU Plzeň - LaserTherm jsme uskutečnili dle plánu 25.6.2024.

Společně jsme měli možnost poznat unikátní technologie:

Aditivní technologie - Regionální technologický institut - výzkumné centrum Fakulty…