Termokamera pro screening COVID19

Termokamera pro screening COVID19

MEDICAS - TEPELNÝ SCREENING NEMOCÍ

Společnost Workswell kvůli vysokému globálnímu riziku šíření infekčních nemocí (současným rizikem je koronavirus) přesunula zdroje na vybudování infračerveného zobrazovacího řešení typu plug & play infračerveného záření s názvem Workswell MEDICAS .

Toto řešení je založeno na nepřetržité kalibraci v reálném čase pomocí zdroje záření černého těla k dosažení velké přesnosti a stability, tepelné (640 × 512 px) a RGB kamery.

Termokamera ZDE

Video k termokameře ZDE

 

Zveřejněno: 28.03.2020

Další aktuality

Ohlédnutí za konferencí TOP 2024
Ohlédnutí za konferencí TOP 2024

Konference Údržba pro TOP manažery 2024 se vydařila - děkujeme za aktivní účast. sešlo se nás celkem 167 zastoupeno bylo 94 organizací a firem bylo shlédnuto 33 prezentací u stánků nabídlo a prezentovalo své produkty a služby 22 vystavovatelů

Připravujeme pro Vás další konferenci - ÚDRŽBA 2024 na…

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…