Údržba pro TOP manažery 2022

Údržba pro TOP manažery 2022

Ohlédnutí za úspěšnou konferencí - TOP 2022.

 Ve dnech 27. a 28. dubna 2022 pořádala Česká společnost pro údržbu, jejímž partnerem je Technická fakulta ČZU, konferenční seminář Údržba pro TOP manažery 2022. Předchozí seminář se naposledy uskutečnil z důvodu pandemické situace v roce 2019 a tak bylo veliké očekávání, jak se po třech letech akce s podtextem „Udržitelný rozvoj, digitalizace a robotizace – za vším je člověk“ vydaří.

Výsledek byl nadmíru potěšující, podpořen úžasným prostředím zámku v Liblicích i nádherným počasím.

Účastníci konference měli možnost se během dvou dnů seznámit s novinkami týkajícími se digitalizace, robotizace, 3D skenu, chytrých brýlí, mikroskopů, se zaměřením na prediktivní údržbu s neméně důležitou podporou softwarových řešení. Významným tématem konferenčního semináře byla spolupráce průmyslu a akademické sféry, transfer technologií a především lidé, kteří jsou základním pilířem údržby.

Digitální zralost zaměstnanců i firem byla představena zástupcem Svazu průmyslu a dopravy ČR, téma spolupráce bylo rozvíjeno zástupcem AutoSAP, transfer technologií a příspěvek akademické sféry k rozvoji údržby představil děkan Technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze doc. Ing. Jiří Mašek, Ph.D.. Svá témata představily společnosti jako Škoda Auto, ABB, Siemens, SKF, ČEZ, a celá řada dalších.

Celkem konferenci navštívilo 138 účastníků ze 66 organizací, bylo představeno 29 prezentací na nejrůznější témata a zároveň bylo možné navštívit řadu praktických ukázek u 25 vystavovatelů.

 Evidentní je, že technický pokrok na nikoho nečeká a bude pokračovat s námi a stejně tak i bez nás. Abychom ho nepromeškali, je dobré se vzájemně podělit o dovednosti a zkušenosti a navázat vzájemnou spolupráci.

Konferenční seminář sice skončil, ale už nyní se chystá konference Údržba 2022, která se uskuteční 14. a 15. 9. 2022 se zaměřením mimo jiné na energetické úspory a správné hospodaření se všemi zdroji, udržitelný rozvoj, roli údržby v eliminaci globálních rizik a další aktuální témata. 

Zveřejněno: 05.05.2022

Další aktuality

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…

CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT
CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT

EFNMS ve spolupráci s NVDO

pořádá už třetí pokračování webináře ESG/CSRD Roadshow.

Každé pokračování je zaměřené trochu jinak - prvním tématem byla Infrastruktura, druhým Výroba a na 28. 3. se chystá třetí pokračování s podtitulem "Built Environment".

 V každém pokračování vystupuje speciální…