Konference
Údržba pro TOP manažery 2022
05.05.2022

Ohlédnutí za úspěšnou konferencí - TOP 2022.

 Ve dnech 27. a 28. dubna 2022 pořádala Česká společnost pro údržbu, jejímž partnerem je Technická fakulta ČZU, konferenční seminář Údržba pro TOP manažery 2022. Předchozí seminář se naposledy uskutečnil z důvodu pandemické situace v roce 2019 a tak bylo veliké očekávání, jak se po třech letech akce s podtextem „Udržitelný rozvoj, digitalizace a robotizace – za vším je člověk“ vydaří.

Výsledek byl nadmíru potěšující, podpořen úžasným prostředím zámku v Liblicích i nádherným počasím.

Účastníci konference měli možnost se během dvou dnů seznámit s novinkami týkajícími se digitalizace, robotizace, 3D skenu, chytrých brýlí, mikroskopů, se zaměřením na prediktivní údržbu s neméně důležitou podporou softwarových řešení. Významným tématem konferenčního semináře byla spolupráce průmyslu a akademické sféry, transfer technologií a především lidé, kteří jsou základním pilířem údržby.

Digitální zralost zaměstnanců i firem byla představena zástupcem Svazu průmyslu a dopravy ČR, téma spolupráce bylo rozvíjeno zástupcem AutoSAP, transfer technologií a příspěvek akademické sféry k rozvoji údržby představil děkan Technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze doc. Ing. Jiří Mašek, Ph.D.. Svá témata představily společnosti jako Škoda Auto, ABB, Siemens, SKF, ČEZ, a celá řada dalších.

Celkem konferenci navštívilo 138 účastníků ze 66 organizací, bylo představeno 29 prezentací na nejrůznější témata a zároveň bylo možné navštívit řadu praktických ukázek u 25 vystavovatelů.

 Evidentní je, že technický pokrok na nikoho nečeká a bude pokračovat s námi a stejně tak i bez nás. Abychom ho nepromeškali, je dobré se vzájemně podělit o dovednosti a zkušenosti a navázat vzájemnou spolupráci.

Konferenční seminář sice skončil, ale už nyní se chystá konference Údržba 2022, která se uskuteční 14. a 15. 9. 2022 se zaměřením mimo jiné na energetické úspory a správné hospodaření se všemi zdroji, udržitelný rozvoj, roli údržby v eliminaci globálních rizik a další aktuální témata. 

Údržba pro TOP manažery 2022

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze