Volty.cz - elektrotechnická výstava
19.08.2024

Volná vstupenka na výstavu

Mediální partner ČSPÚ - Volty.cz pořádá 3. ročník Elektrotechnické výstavy Volty.cz  na výstavišti Černá louka v Ostravě a vy si můžete stáhnout vstupenku na tuto akci zdarma už teď. Je to velmi jednoduché, stačí vyplnit jméno a e-mail, na který Vám vstupenka přijde. To je vše. Vstupenku si pak můžete nahrát i do vaší Peněženky (Wallet) v mobilu… nebo si ji vytisknout.


A na co se můžete na letošní elektrotechnické výstavě těšit? Tak jen ve stručnosti: Na stánku Vysoké školy báňské (fakulta FEI) se můžete podívat na to, jak fungují tzv. digitální dvojčata při návrhu rozváděče. ČEZ tam mj. představí úsporný dům a nabídne i virtuální prohlídku reaktorového sálu jaderné elektrárny. Dále se tam můžete seznámit s instalacemi fotovoltaik, zapojením bateriových úložišť, či možnostmi přepěťových ochran. Zajímá vás jak si postavit vlastní elektromobil? I to se tam dozvíte na stánku strojní fakulty VŠB. Bude tam spousta věcí, co vás zajímá.


Volnou vstupenku si stáhněte      ZDE

Volty.cz - elektrotechnická výstava

Kontakty

V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat
Česká společnost pro údržbu, z.s.

Areál České zemědělské univerzity v Praze, Technická fakulta
Kamýcká 872
165 00 Praha - Suchdol
IČO: 70101191
DIČ: CZ70101191
info@udrzba-cspu.cz

Ing. Jan Hroch
Výkonný ředitel

Ing. Jan Hroch
+420 732 385 196
hroch@udrzba-cspu.cz

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
Předseda

prof. Ing. Martin Pexa, Ph.D.
tel.: +420 606 322 732
pexa@tf.czu.cz

Generální partneři

Spolupráci navazujeme s množstvím partnerů
Svaz chemického průmyslu ČR Evropská federace národních společností Česká zemědělská univerzita v Praze AutoSAP Technická fakulta ČZU v Praze